Bucatariile Mobiladoro sunt extreme de practice, ele combinand foarte bine estetica si functionalitatea, permitand desfasurarea simpla a activitatilor, utilizarea optima a spatiului, precum si o libertate de miscare.

Cumpararea unei noi bucatarii este un eveniment ce produce o schimbare in locuinta, de aceea alegerea modelelor si a culorilor care sa completeze perfect imaginea de ansamblu a apartamentului este foarte importanta. Alegand mobilierul de bucatarie Mobiladoro va face ca bucataria ta sa devina punctul de atractie al locuintei tale, in care toate activitatile devin o placere!

Bucatariile Mobiladoro contin finisaje atent executate, combinaţii inedite de materiale şi culori, mobilier modern capabil sa reziste unui ritm intens de folosire, precum si avantajul de a utiliza spatiul la capacitatea sa toatala pentru a va usura munca petrecuta in bucatarie.
Cu Mobiladoro bucataria ta capata forma si culoare, imbinand in designul unic cele doua aspecte obligatorii oricarei incaperi: utilitate si confort.

Din modelele prezentate de noi pe aceasta pagina veti putea afla mai multe despre posibilitatile extrem de interesante prin care va puteti asigura ca noua bucatarie este una perfect adecvata necesitatilor dumneavoastra. Astfel va veti bucura de ea multi ani de acum inainte.

IMPORTANT: pozele afisate mai jos sunt cu titlul de prezentare - realizam mobila pe comanda, conform cerintelor clientului!
Modele bucatarii
Bucatarie Asmita

Bucataria Asmita se recomanda pentru spatiile mai mari. Este o mobila de bucatarie eleganta, din materiale de cea mai buna calitate.

Bucataria California

Bucataria California este o mobila de bucatarie eleganta, din materiale de cea mai buna calitate. Aceasta poate fi realizata la comanda, in functie de dorintele si necesitatile dumneavoastra.

Bucatarie Metrica

Liniile elegante, aspectul rigid si personalizarea sunt caracteristicile principale ale mobilei de bucatarie Metrica. Eleganta minimala a bucatariei si armonia stilului sunt exprimate prin manerele orizontale ascunse si cele pe toata inaltimea dulapului ce sunt in continuitate cu restul mobilei, acestea oferind o stare confort. Personalizarea este un parametru important al bucatariei Metrica: manerele, panourile si blatul putand fi alese in culori mate sau lacuite.

Bucatarie Electra

Simpla, discreta cu o asezare deosebita dar foarte eficienta, bucataria Electra are o functionalitate foarte variata in utilizarea zilnica. Aceasta bucatarie de inspiratie italiana ofera o gama foarte vasta de personalizare prin combinarea materialului alb lacuit cu o serie de alte materiale cum ar fi otelul, aluminiul sau marmura. Aceasta mobila de bucatarie este disponibila doar la comanda.

Coltare de bucatarie

Coltare de bucatarie practice, moderne, ce pot fi realizate pe comanda, in functie de spatiul existent.