Living spatios, mobilier modern, culori atragatoare, atmosfera relaxanta: toate acestea sunt posibile cu Mobiladoro!

IMPORTANT: pozele afisate mai jos sunt cu titlul de prezentare - realizam mobila pe comanda, conform cerintelor clientului!
Mobila pentru living Mobiladoro

Acest mobilier pentru living este caracterizat printr-un impact vizual dat de culoarea alba. Living-ul Mobiladoro se fixeaza pe perete si este format din panouri, un sistem modern de vitrine si rafturi. Prin combinarea acestor elemente diferite se pot obtine configuratii diverse caracterizate prin functionalitate si impact estetic. Rafturile pot fi atasate panourilor ce sunt independente si pot sustine obiecte de greutate destul de mare.
Panourile sunt concepute astfel incat sa se poata accesa usor prizele din diverse pozitii. Puteti comanda o compartimentare cu usi, fara usi sau combinata in functie de nevoile dvs., cu sertare sau fara sertare, cu etajere mai mici sau mai mari. Disponibila numai la comanda, in diferite culori.

Mobila pentru living Roseto

Mobila pentru living (sufragerie) Roseto va ofera spatiu atat pentru depozitoare cat si pentru decorare. Negrul mat confera electronicelor dumneavoastra un stil aparte.
Aceasta compozitie contine un corp de baza asezat pe un element la nivelul solului, combinata cu un raft sau un dulap. Acesta este o alegere foarte buna pentru un living modern.

Modele canapele
Mobilier executat din pal placat cu sticla neagra