Dormitoare realizate pe comanda din PAL cu cant ABS din diferite culori, cu saltele RELAXA ortopedice si dresinguri cu usi glisante din PAL sau sticla, cu oglinzi sau fara.

Noptiere, comode, mobilier divers pentru dormitor
Paturi tapitate pentru dormitoare
Mobila pentru dormitor cu pat rabatabil

Va prezentam mai jos o solutie pusa in practica de catre noi pentru apartamentele de dimensiuni mici: mobila pentru dormitor cu pat rabatabil. Am profitat din plin de dorinta clientului de a face un mobilier compact si am realizat o gama foarte economica de mobilier. Astfel, in afara de patul rabatabil am construit si un sistem de dulapuri foarte discrete. Atunci cand patul este ridicat, acesta se transforma intr-un sistem de etajere iar impreuna cu dulapurile si noptierele creeaza impresia unei mobile pentru sufragerie.

Dormitor Toledo

Dormitor de inspiratie englezeasca; setul cuprinde pat, dulap cu sertare si oglinda plus doua noptiere. Se poate comanda un dulap cu sertare suplimentar sau orice alt tip de element de depozitare in functie de nevoile si spatiul dumneavoastra.

Dormitor Onix

Setul include pat, dulap, doua noptiere si oglinda. Mobilerul pentru dormitor Onix este un produs extraordinar din punct de vedere al functionalitatii si stilului. Schema de culori wenge da un aspect modern oricarui dormitor. Curbele concave scot in evidenta intreg dormitorul si face camera de dormit vedeta casei. Patul are un spatiu de stocare hidraulic, sub saltea, astfel incat sa incapa toata lenjeria si pernele. Daca stilul si functionalitatea este ceea ce cautati ,atunci dormitorul Onix reprezinta biletul dumneavoastra spre confort si relaxare.

Dormitor Wenge

Dormitor format din pat platforma de culoare wenge, dulapuri, noptiere si oglinda cu rama. Dimensiunile patului si a restului de mobilier se pot alege in functie de camera in care doriti sa le puneti. Patul are dimensiunile standard: 2540 x 2310 x 810 mm dar se poate realiza si la dimensiunile de 2032 x 2310 x 810 mm.

Dormitor Kyoto

Va prezentam dormitorul Kyoto, dormitor de inspiratie asiatica format din pat de dimensiuni 1600 x 2100 x 900 mm si din noptiera de dimensiunea de 600 x 450 x 900 mm. Fiind construit din materiale de calitate superioara este foarte rigid.

Pat de mijloc economic

Acest tip de pat reprezinta o inventie proprie marca Mobiladoro. Modelul se poate personaliza conform cerintelor clientului (dimensiuni si modele).