Holul Florenta

Ofera un design modern care da casei tale o pirma impresie perfecta. Aceste piese de mobilier sunt construite pentru utilizarea zilnica, sunt foarte practice, o solutie cu stil pentru depozitarea pe hol.
Este format din cuier, oglinda, dulap si sertar. Finisajul este nuc cu alb, manarele sunt cromate, stilul este contemporan. Este disponibil la comanda.

Holul Madrid

Mobilierul pentru hol Madrid este elementul care completeaza perfect casa dumneavoastra, atingerea finala care trasnforma complet ambianta.
Este format dintr-un cuier si un dulap pentru incaltamninte. Culoarea este alb combinata cu un finisaj de nuc. Este dispobil la comanda la dimensiunile standard: dulapul 100cm x 30cm x 105cm iar cuierul la 0cm x 30cm x 200cm. Se poate personaliza dupa cerintele clientului.

Dulapul de pantofi Tina

Este simplu si elegant si creeaza o imagine moderna holului tau. Polita de sticla ofera un spatiu de depozitare pentru nelipsitele maruntisuri din casa. Aproximativ 20 de perechi de pantofi pot fi depozitate in acest dulap pentru pantofi.
Culoare: alb si wenge (maron inchis). La cerere sunt disponibile si alte materiale.
Dimensiuni:105cm x 25cm x 90cm

Mobilier pentru hol