Mobilier pentru camere copii si tineret
Patut pentru bebelus

Patutul este foarte practic avand lateral o masa pentru infasat, prevazuta cu doua sertare foarte utile. Se poate realiza si din doua corpuri, cu timpul renuntandu-se la corpul cu masa de infasat si la grilaj, ramanand doar un simplu pat pentru copil, cu doua sertare jos.

Mobila personalizata pentru camera copiilor

Camere personalizate dupa dorinta fiecarui copil:

Camera pentru copii ``Primavara``

Va prezentam mobila pentru camera copiilor „Primavara”. Este disponibila numai la comanda si se poate personaliza conform nevoilor dvs. Pret mic la calitate maxima!

Dormitor pentru copii MobiladoroMini

Mareste spatiul in camera copiilor cu mobila pentru dormitor MobiladoroMini. Acest set poate fi comandat cu un singur pat sau cu doua paturi suprapuse, cel de sus fiind rotit la 90 de grade fata de cel de jos. Setul mai cuprinde doua dulapuri pentru haine si diverse spatii de depozitare ce pot fi cerute la comanda. Setul este disponibil numai la comanda.

Mobila pentru tineret - Step

Mobila pentru tineri „Step” este realizata din MDF lucios dar poate fi realizata si din MDF lacuit sau pal melaminat. Este foarte practica dar si stilata in acelasi timp, ideala pentru un tanar preocupat de confortul sau. Mobila este disponibila la comanda, se poate comanda oricare corp, la orice dimensiune sau se poate comdanda intreg ansamblul.